Jelle & Jennifer Desimpelaere

Wij zijn uiterst tevreden over JVB en wel om het volgende: Eerst en vooral heb je een grote doorzettingskracht want het was zeker niet makkelijk om ons als klant te pakken te krijgen. Nadat dit je dan toch gelukt was heb je ons verbaasd met de aanpassingen en verbeteringen binnen ons huidige verzekeringen.

Wij zijn uiterst tevreden over JVB en wel om het volgende:

Eerst en vooral heb je een grote doorzettingskracht want het was zeker niet makkelijk om ons als klant te pakken te krijgen.

Nadat dit je dan toch gelukt was heb je ons verbaasd met de aanpassingen en verbeteringen binnen ons huidige verzekeringen.

Deze zijn goedkoper, ruimer en volledig aangepast naar onze wensen, verplichtingen in onze bouwonderneming.

We hebben je ook al “enkele” keren moeten contacteren om onze verzekering te raadplegen. Telkens opnieuw wordt alles heel professioneel, snel en met de nodige kennis van zaken aangepakt.

En niet alleen de AANPAK maar ook de OPVOLGING is super. Voor geen enkele zaak moeten wij u rappeleren, je bent telkens correct met het opvolgen en ons op de hoogte houden ivm de stand van zaken.

Je komt ook regelmatig langst om alles eens kort te  overlopen wat voor mij een enorm pluspunt is en een blijk dat wij als klant belangrijk zijn.

Jullie zijn niet enkel onze verzekeringsmakelaar maar een vertrouwenspersoon en ondertussen goeie vrienden!!!