We zoeken een nieuwe collega!

VACATURE SCHADEBEHEERDER

 

WIE ZIJN WIJ?

We zijn een dynamisch kantoor met een jong team. Bij ons staat de klant altijd centraal en daarom is een persoonlijke aanpak uiterst belangrijk. Wij kennen de klant en de klant kent ons. Helpen meedenken aan het groeiverhaal van JVB Verzekeringen vinden wij zeer belangrijk. Onze snelle en praktische aanpak wordt gesmaakt bij de bedrijven en organisaties die wij begeleiden. Dit wordt gekenmerkt door onze sterke groei. Deze gaat maar liefst 7 keer sneller dan onze concullega’s op de huidige markt. Hierdoor is ons team in korte tijd snel uitgebreid en kunnen wij onze klanten nog beter helpen.

 

WAAR ZIJN WIJ NAAR OP ZOEK?

Als dossierbeheerder schade volg je het schadedossier van je klanten (zowel particulieren als ondernemingen) op van begin tot einde.

 • Je bent de gesprekspartner en vertrouwenspersoon én zorgt voor een gepersonaliseerd schadebeheer op maat van jouw klanten.
 • Je zorgt voor een juiste interpretatie van de schade-aangiftes en een correcte, snelle en efficiënte regeling van de schade
 • Je voert alle daarmee samenhangende administratieve taken correct en tijdig uit.
 • Je zorgt voor een professionele communicatie met klanten, verzekeraars, experten…
 • Je levert feedback aan productie over de schaderegeling door verzekeraars en de kwaliteit van de polis.
 • Je hebt aandacht voor signalen: klachten, opportuniteiten, …

 

JOUW PROFIEL?

 • Je hebt een bachelor opleiding diploma PCP opleiding en reeds enkele jaren ervaring.
 • Structuur en nauwkeurigheid zijn ook voor jou belangrijk in de afhandeling van je dossiers.
 • Je werkt op een autonome en probleemoplossende manier aan je schadedossiers.
 • Je empathisch vermogen en commerciële ingesteldheid helpen je je in te leven in vragen en problemen van je klanten.
 • Je drukt je perfect uit in het Nederlands en je hebt een basiskennis Frans.
 • Je bent handig met de pc, pluspunt indien je kennis hebt van beheerspakket Brio.

 

WAT BIEDEN WIJ JOU?

 • Een full time job = 37,5u (glijdende uren)
 • Een aantrekkelijk verloningspakket met maaltijdcheques
 • Iphone + abonnement
 • Hospitalisatieverzekering
 • Doorgroeimogelijkheden in een snel groeiend kantoor met veel verantwoordelijkheid en veel expertises op locatie.

 

BEN JIJ DE PERSOON DIE WIJ ZOEKEN?

Contacteer ons via shari@jvbverzekeringen.be.

Stuur ons jouw CV + motivatie door voor een kennismakingsgesprek.

De JVB Verzekeringen verzekeringsscan

Van mensen die nog geen klant zijn krijgen wij geregeld de vraag welke verzekeringen zij beter wel of niet aangaan. De vele keuzes en financiële mogelijkheden maken het zeer onoverzichtelijk.

Om dit tegen te gaan hebben wij een volledige verzekeringsscan uitgewerkt waarin wij jouw totale verzekeringsuitgaven in kaart brengen. Dit vergelijken we dan ook met wat er momenteel op de markt is. Hierdoor krijg je een beeld of je niet te weinig of net te veel verzekerd bent. Je hebt eigenlijk niets te verliezen bij deze scan.

 

Verzekeringen voor ondernemers

Deze verzekeringsscan voeren wij uiteraard ook uit voor ondernemers. Op deze manier kijken wij na of jouw bedrijf bepaalde risico’s loopt. Wij onderzoeken met welke verzekeringen je bepaalde risico’s kunt afdekken door een uitgebreide risico-analyse uit te voeren.

Op deze manier realiseren wij dat je correcte prijzen betaalt voor jouw verzekeringen.

Heb je interesse in zo een verzekeringsscan? Klik dan op de volgende link: https://www.jvbverzekeringen.be/verzekeringsscan/

Waarom kiezen voor JVB Verzekeringen?

Proactieve aanpak 

Tijdens het samenzitten met de klant overlopen we het dossier om zo tot de beste voorwaarden te komen voor zijn of haar situatie. Uiteraard blijft het hier niet bij. JVB Verzekeringen staat er op dat de klant niet enkel tijdens het eerste samenwerkingsakkoord het beste voorstel krijgt. Ook in de toekomst moet dit steeds de standaard blijven. Wij nemen proactief contact op met de klant indien er door omstandigheden andere en betere voorwaarden gelden voor zijn of haar dossier.

 

Snelle groei

Onze snelle en praktische aanpak wordt gesmaakt bij de bedrijven en organisaties die wij begeleiden. Dit wordt gekenmerkt door onze sterke groei. Deze gaat maar liefst 7 keer sneller dan onze concullega’s op de huidige markt. Hierdoor is ons team in korte tijd snel uitgebreid en kunnen wij onze klanten nog beter helpen.

 

Regionale toegankelijkheid

Een andere belangrijke pijler van JVB Verzekeringen is toegankelijkheid. Soms gebeurt het dat klanten ons binnen enkele uren nodig hebben. Door onze centrale ligging in Izegem zijn wij heel snel beschikbaar en dit voor de volledige regio van Roeselare, Izegem, Kortrijk, Waregem en Tielt.

 

Heb je hier vragen over of wens je contact op te nemen met ons? Dit kan via het volgende mailadres: jonas@jvbverzekeringen.be. Binnen enkele uren mag je een antwoord verwachten!

Alle papierwerk vanaf nu digitaal te beheren in de MyBroker app

JVB Verzekeringen draagt efficiëntie zeer hoog in het vaandel. Zowel bij het eerste contact als het afhandelen van een verzekeringsdossier. Bij iedere stap willen wij de zorgen van onze klanten ontnemen zodat zij niet hoeven te piekeren over al het papierwerk.

Omdat wij een grote voorstander zijn van een efficiënte werking raden wij onze klanten steeds aan de app My Broker te downloaden.

Wat is My Broker en wat zijn de voordelen?

My Broker is een online platform waarop je jouw verzekeringsgegevens kan raadplegen en met jouw verzekeringsmakelaar kan communiceren.

Daarnaast kan je:

 • Jouw verzekeringen raadplegen.
 • Jouw contracten op een eenvoudige manier ondertekenen.
 • Een schadegeval melden.
 • Vragen stellen aan jouw verzekeringsmakelaar.
 • Gepersonaliseerd advies ontvangen van jouw verzekeringsmakelaar.

We merken bij onze klanten dat ze dit gebruiken door het gebruiksgemak en de efficiëntie. Hierdoor kunnen wij ook sneller op de bal spelen bij eventueel dringende vragen.

Wil je hier meer informatie over?

https://www.mybroker.be of neem persoonlijk contact met ons op.