Onze professionele betrokkenheid zorgt ervoor dat we jouw firma kennen

Een proactieve aanpak zorgt voor een efficiënt beheer van jouw risicobehoeftes

Wij helpen je alsof het voor onszelf zou zijn.

Annelies Van Hamme
Annelies Van Hamme
Infinity Jobs

Wij zijn onlangs overgeschakeld met al onze verzekeringen naar JVB verzekeringen.  De reden waarom we dat gedaan hebben is:

  • Veel te veel betaald in het verleden aan andere (grotere) makelaar.
  • De referenties van andere ondernemers uit ons netwerk (qua service ongelooflijke korte en proactieve opvolging van je dossier, ook bij schadegevallen).
  • De commerciële leads die wij als ondernemer ook doorkrijgen van hen.
Frederick Verhelst
Frederick Verhelst

Persoonlijke Service!

Filip Vankeirsbilck
Filip Vankeirsbilck

Als verzekeringsmakelaar bent u zeer professioneel bezig. Uw analyses zijn grondig en perfect op maat van de klant. Bovendien is JVB concurrentieel tegenover de andere makelaars.

Benoit Gellé
Benoit Gellé

Jonas is niet zomaar een makelaar. Dat weet ik al heel mijn leven. Om een dergelijke verzekeringspartner te vinden ga je ver moeten zoeken. Zijn team en zijn vrouwtje Shari geven zich voor de volle 100% en zoeken altijd voor de beste oplossing voor hun klanten. Iets wat een ander kantoor niet kan? Dan gaat JVB zoeken tot ze het wel kunnen. Een verzekeraar die altijd voor zijn klanten springt en alles correct opvolgt waar nodig. Hoeft het nog gezegd dat ik zeer tevreden ben over de samenwerking met JVB? Waarvoor dank Jonas & Shari!

Integer als hij is, gaf hij toe dat sommige polissen niet beter konden op gebied van prijs maar toch wel op gebied van betere voorwaarden voor dezelfde prijs.

Op andere polissen kwam hij tot de ongelofelijke vaststelling van duizenden euro’s verschil met dezelfde of zelfs betere voorwaarden. Wij werken nu alles uit tot in de details en veranderen zo snel mogelijk van makelaar namelijk: Jonas Vanbiervliet, mijn ambitieuse verzekeringsmakelaar.

Bedankt Jonas!

Katrien De Vos
Katrien De Vos

Jaarlijks wordt de portefeuille met Jonas besproken en bijgesteld waar nodig.

Simon Alleman
Simon Alleman

Alle administratie aangaande de overzetting verliep via Jonas, wijzelf hoefden hier niets voor te ondernemen. Ondertussen zorgt Jonas voor de verdere opvolging van ons dossier en formuleert hij (op eigen initiatief) voorstellen tot optimalisatie. Straffe gast, sterk team.

Veerle Sentobin
Veerle Sentobin

JVB verzekeringen is voor ons een belangrijke partner. Bijvoorbeeld de arbeidsongevallenverzekering in een uitzendkantoor is een belangrijke post. We kunnen rekenen op JVB. We kunnen erop rekenen dat ze de dossiers opvolgen én we kunnen erop rekenen dat ze ook in moeilijke gevallen hun uiterste best doen. Daarom bevelen we JVB graag aan andere ondernemers aan. Bedankt voor de leuke samenwerking, Jonas!

Joeri Verbrugghe
Joeri Verbrugghe

Wij zijn uiterst tevreden over de opvolging van al onze dossiers en weten dat we met een gerust hart verder kunnen, mocht er onverhoopt een schade voorkomen.

Proficiat Jonas en Shari met jullie professionaliteit en gedrevenheid, TOPteam!

Pralineur Van Coillie
Alexandre Ameye

Door tijdsgebrek en doordat we elkaar nog niet goed kenden wachtte ik nog even om in te tekenen. Tot 3x kwam Jonas, met steeds meer enthousiasme, mij de voordelen uitleggen. De 3e keer hapte ik toe en heb ik met evenveel enthousiasme ingetekend. Deze week, enkele maanden na de intekening, mocht ik een mail ontvangen van Jonas met nog extra voordelen van het VAPZ-sparen. Fan-tas-tisch dat Jonas mij hierover nog eens pro-actief mailde. Bedankt! Alexandre, Pralineur Van Coillie.

Alexander Roelens
Alexander Roelens

Dat JVB Verzekeringen een gepassioneerd en dynamisch bedrijf is hadden wij ogenblikkelijk gemerkt bij de keuze van onze bedrijfs- en persoonlijke verzekering! Gisteren nogmaals een staaltje topservice mogen ervaren. Een schadegeval werd door hun diensten direct ter plaatste tot in de puntjes administratief verzorgd. Wij zijn met AE een méér dan tevreden klant van JVB

Niko Roose
Niko Roose

Dat Jonas een buitengewoon enthousiaste verzekeraar is dat wisten we al een tijdje. Maar wat mij het meest opvalt is de ongelooflijk snelle respons die je van Jonas en zijn team krijgt bij de vragen of problemen die je voorlegt. Woensdag had ik Jonas via mail gecontacteerd voor een vraag betreffende mijn IPT sparen (wat in principe zelfs helemaal niet dringend is), maar effectief nog geen 2 minuten later had ik Jonas aan de lijn om mij te antwoorden. Dit is een service die je maar zelden vindt en waarbij JVB zich echt onderscheidt van de rest.

Gunnar Van Daele
Gunnar Van Daele

Pragmatische aanpak. Open communicatie – niet te veel blabla .. to the point. Commerciële feeling. Snelle inwerking en kennis van zijn prospect. JVB = jonas , maar achter de schermen heeft hij een sterk team dit het voor hem dan ook doet. Small is beautifull = kleine makelaar die de deuren bij de grote verzekeraars op een kier heeft open staan. Een jonge wolf die wilt scoren en binnenhalen.

Kinepunt Izegem
Piet Deveughele

Enkele maanden terug kwamen jullie bij ons langs om onze lopende verzekeringen vrijblijvend eens onder de loupe te nemen, om te zien of we wat profijt konden doen. Ik moet zeggen dat het de moeite was: we moeten niet alleen minder betalen, we kregen dankzij jullie nu ook een mooi overzicht van al onze lopende verzekeringen! Ook voor een wielerwedstrijd, georganiseerd door mijn wielertoeristenploegje, zorgde JVB-verzekeringen voor de beste condities. Bedankt voor de goede service !

Logo Krilien
Jolien Balcaen

Een nauwe samenwerking... Prachtig toch! Begin deze maand is ons tweede bedrijfje AirDessert geboren. Daarvoor had ik nog de nodige verzekeringen nodig. Op 1 week tijd was dit volledig in orde. Zeer mooie tarieven maar ook een heel groot verzekerd bedrag! Bedankt voor je top service.

Verfaille Rik & Ann
Verfaille Rik & Ann

Ook na het afsluiten van de verzekering!

Frank David
Frank David

Als je deze persoonlijke en kordate aanpak kan vasthouden dan zal ons vertrouwen enkel maar groeien.
Elk jaar even een update maken van alle verzekeringen is een goeie zaak voor ons bedrijf.

Hoe moeilijk jouw vraag ook is, ze wordt steeds behandeld met hun typerend enthousiasme en spontane klantvriendelijkheid.

Doet evenveel moeite voor kleine zaken als voor grote.

Nicolas Balcaen
Nicolas Balcaen

Ook bij schade reageert het team van JVB Verzekeringen uiterst professioneel en correct. Een aanrader dus!

Geef ons uw mening !

Uw getuigenis kan heel nuttig zijn voor mensen die hetzelfde type probleem zouden meemaken en hen toelaten om het belang van een goede verzekering én verzekeraar in te zien.

55 + 2 =