Onze professionele betrokkenheid zorgt ervoor dat we jouw firma kennen

Een proactieve aanpak zorgt voor een efficiënt beheer van jouw risicobehoeftes

Wij helpen je alsof het voor onszelf zou zijn.

Jan Goddeeris
Jan Goddeeris
Goddeeris Industrial Piping

Integer als hij is, gaf hij toe dat sommige polissen niet beter konden op gebied van prijs maar toch wel op gebied van betere voorwaarden voor dezelfde prijs.

Op andere polissen kwam hij tot de ongelofelijke vaststelling van duizenden euro’s verschil met dezelfde of zelfs betere voorwaarden. Wij werken nu alles uit tot in de details en veranderen zo snel mogelijk van makelaar namelijk: Jonas Vanbiervliet, mijn ambitieuse verzekeringsmakelaar.

Bedankt Jonas!

Juzba Dominika
Juzba Dominika
Katoen Natie

Altijd bereid om alle vragen te beantwoorden.

Simon Naessens
Simon Naessens
Decoratie Rommens

Telkens met dezelfde klantvriendelijkheid en service.

Benoit Gellé
Benoit Gellé

Jonas is niet zomaar een makelaar. Dat weet ik al heel mijn leven. Om een dergelijke verzekeringspartner te vinden ga je ver moeten zoeken. Zijn team en zijn vrouwtje Shari geven zich voor de volle 100% en zoeken altijd voor de beste oplossing voor hun klanten. Iets wat een ander kantoor niet kan? Dan gaat JVB zoeken tot ze het wel kunnen. Een verzekeraar die altijd voor zijn klanten springt en alles correct opvolgt waar nodig. Hoeft het nog gezegd dat ik zeer tevreden ben over de samenwerking met JVB? Waarvoor dank Jonas & Shari!

Katrien De Vos
Katrien De Vos
Architect

Jaarlijks wordt de portefeuille met Jonas besproken en bijgesteld waar nodig.

Frank David
Frank David
Verada BVBA

Als je deze persoonlijke en kordate aanpak kan vasthouden dan zal ons vertrouwen enkel maar groeien.
Elk jaar even een update maken van alle verzekeringen is een goeie zaak voor ons bedrijf.

Simon Alleman
Simon Alleman
AllBouw

Alle administratie aangaande de overzetting verliep via Jonas, wijzelf hoefden hier niets voor te ondernemen. Ondertussen zorgt Jonas voor de verdere opvolging van ons dossier en formuleert hij (op eigen initiatief) voorstellen tot optimalisatie. Straffe gast, sterk team.

Veerle Sentobin
Veerle Sentobin
Copiloot

Daarom is JVB VERZEKERINGEN mijn verzekeringsmakelaar. Zoek je een betrouwbare partner voor jouw zaak of privézaken. Dan raad ik hem zeker aan.

Stijn Phlypo
Stijn Phlypo
Tuindesign Stijn Phlypo

Doet evenveel moeite voor kleine zaken als voor grote.

Joeri Verbrugghe
Joeri Verbrugghe
Parket Line

Wij zijn uiterst tevreden over de opvolging van al onze dossiers en weten dat we met een gerust hart verder kunnen, mocht er onverhoopt een schade voorkomen.

Proficiat Jonas en Shari met jullie professionaliteit en gedrevenheid, TOPteam!

Valerie Debaere
Valerie Debaere
BUR.O Outsourcing Solutions

Hoe moeilijk jouw vraag ook is, ze wordt steeds behandeld met hun typerend enthousiasme en spontane klantvriendelijkheid.

Logo Krilien
Bakkerij Krilien
Bakkerij Krilien | pure smaak

Een nauwe samenwerking... Prachtig toch! Begin deze maand is ons tweede bedrijfje AirDessert geboren. Daarvoor had ik nog de nodige verzekeringen nodig. Op 1 week tijd was dit volledig in orde. Zeer mooie tarieven maar ook een heel groot verzekerd bedrag! Bedankt voor je top service.

Dieter Bonte
Dieter Bonte
Zaakvoerder Decupere & partners

JVB-VERZEKERINGEN hanteert de scherpste tarieven en is 24/7 bereikbaar.
Klantgericht en steeds een goede service zijn twee begrippen die als handschoenen passen bij Jonas Van Biervliet.”

Nicolas Balcaen
Nicolas Balcaen
Real Immo

Ook bij schade reageert het team van JVB Verzekeringen uiterst professioneel en correct. Een aanrader dus!

Verfaille Rik & Ann
Verfaille Rik & Ann
Keurslager

Ook na het afsluiten van de verzekering!

Kinepunt Izegem
Piet Deveughele – Kinepunt Izegem

Enkele maanden terug kwamen jullie bij ons langs om onze lopende verzekeringen vrijblijvend eens onder de loupe te nemen, om te zien of we wat profijt konden doen. Ik moet zeggen dat het de moeite was: we moeten niet alleen minder betalen, we kregen dankzij jullie nu ook een mooi overzicht van al onze lopende verzekeringen! Ook voor een wielerwedstrijd, georganiseerd door mijn wielertoeristenploegje, zorgde JVB-verzekeringen voor de beste condities. Bedankt voor de goede service !

Pralineur Van Coillie
Alexandre Ameye – Pralineur Van Coillie bvba

Door tijdsgebrek en doordat we elkaar nog niet goed kenden wachtte ik nog even om in te tekenen. Tot 3x kwam Jonas, met steeds meer enthousiasme, mij de voordelen uitleggen. De 3e keer hapte ik toe en heb ik met evenveel enthousiasme ingetekend. Deze week, enkele maanden na de intekening, mocht ik een mail ontvangen van Jonas met nog extra voordelen van het VAPZ-sparen. Fan-tas-tisch dat Jonas mij hierover nog eens pro-actief mailde. Bedankt! Alexandre, Pralineur Van Coillie.

Alexander Roelens – AE Cars BVBA
Alexander Roelens – AE Cars BVBA

Geef ons uw mening !

Uw getuigenis kan heel nuttig zijn voor mensen die hetzelfde type probleem zouden meemaken en hen toelaten om het belang van een goede verzekering én verzekeraar in te zien.

73 + 6 =