Waarom kiezen voor JVB Verzekeringen?

Proactieve aanpak 

Tijdens het samenzitten met de klant overlopen we het dossier om zo tot de beste voorwaarden te komen voor zijn of haar situatie. Uiteraard blijft het hier niet bij. JVB Verzekeringen staat er op dat de klant niet enkel tijdens het eerste samenwerkingsakkoord het beste voorstel krijgt. Ook in de toekomst moet dit steeds de standaard blijven. Wij nemen proactief contact op met de klant indien er door omstandigheden andere en betere voorwaarden gelden voor zijn of haar dossier.

 

Snelle groei

Onze snelle en praktische aanpak wordt gesmaakt bij de bedrijven en organisaties die wij begeleiden. Dit wordt gekenmerkt door onze sterke groei. Deze gaat maar liefst 7 keer sneller dan onze concullega’s op de huidige markt. Hierdoor is ons team in korte tijd snel uitgebreid en kunnen wij onze klanten nog beter helpen.

 

Regionale toegankelijkheid

Een andere belangrijke pijler van JVB Verzekeringen is toegankelijkheid. Soms gebeurt het dat klanten ons binnen enkele uren nodig hebben. Door onze centrale ligging in Izegem zijn wij heel snel beschikbaar en dit voor de volledige regio van Roeselare, Izegem, Kortrijk, Waregem en Tielt.

 

Heb je hier vragen over of wens je contact op te nemen met ons? Dit kan via het volgende mailadres: jonas@jvbverzekeringen.be. Binnen enkele uren mag je een antwoord verwachten!